FORMAT PENGAJUAN TUNJANGAN FUNGSIONAL KEMENAG 2014 KABUPATEN CILACAP

NO ADS

FORMAT PENGAJUAN TUNJANGAN FUNGSIONAL KEMENAG 2014 KABUPATEN CILACAP

Assalamu'alaikum sedulur....
Bagi poro sedulur Guru Sanes PNS RA/MI/MTs/MA teng lembaga pendidikan lingkungan Kemenag Cilacap ingkang bade nglengkapi syarat kangge Usulan TF-GBPNS, menawi bebeh repot-repot damel syarate ingkah katah, njrimet lan mbutuhaken wekdal sue damel formate, monggo diSRUPUT format plus-plus sampun mateng niki teng ngandap, kantun ngisi data mawon.... cekidot sedulur...

Contone Cover PEJET NGENE...
Surat Pengantar TF PEJET KENE...
Cek list PEJET KENE
Surat Pernyataan PEJET KENE
Data kolektif Usulan PEJET KENE

Mbok wonten pitakonan, monggo sms admine nggeh.. nomere wonten teng blog niki... padosi mawon, kepenakan ikih wonge :D

Video Penampilan Tari Saman

Video Penampilan Rebana