FORMAT PENGAJUAN TUNJANGAN FUNGSIONAL KEMENAG KABUPATEN CILACAP

FORMAT PENGAJUAN TUNJANGAN FUNGSIONAL KEMENAG KABUPATEN CILACAP

Assalamu'alaikum sedulur....
Bagi poro sedulur Guru Sanes PNS RA/MI/MTs/MA teng lembaga pendidikan lingkungan Kemenag Cilacap ingkang bade nglengkapi syarat kangge Usulan TF-GBPNS, menawi bebeh repot-repot damel syarate ingkah katah, njrimet lan mbutuhaken wekdal sue damel formate, monggo diSRUPUT format plus-plus sampun mateng niki teng ngandap, kantun ngisi data mawon.... cekidot sedulur...

Contone Cover PEJET NGENE...
Surat Pengantar TF PEJET KENE...
Cek list PEJET KENE
Surat Pernyataan PEJET KENE
Data kolektif Usulan PEJET KENE